DHOMË TRESHE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DETI
DHOMË KATËRSHE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DETI
SUITE FAMILJARE ME BALLKON
DHOMË TRESHE SUPERIORE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DET
DHOMË KATËRSHE SUPERIORE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DETI
DHOMË TRESHE PANORAMIKE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DETI
DHOMË KATËRSHE PANORAMIKE ME BALLKON DHE PAMJE NGA DETI