DHOME FAMILJARE

Me ballkon dhe pamje nga deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkohor, komode dhe mikpritëse. Ato janë të pajsura me:

WiFi

Tavolinë shkrimi

Garderobë

Aparate televizive satelitore

Ajër të kondicionuar

Ballkon me pamje nga Deti.

Përmasat e dhomës


42 m²

Krevat


1 krevat dopjo dhe 3 krevat tek

Mëngjesi


i përfshirë