DHOME TRESHE

Me ballkon dhe pamje nga deti

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkohor, komode dhe mikpritëse. Ato janë të pajsura me:

WiFi

Tavolinë shkrimi

Garderobë

Aparate televizive satelitore

Ajër të kondicionuar

Ballkon me pamje nga Deti.

Përmasat e dhomës


28 m²

Krevat


2 krevat tek dhe nje dopio

Mëngjesi


i përfshirë