Restorant Bahamas

Ky restorant ka një kapacitet prej 130 persona.Cilësia dhe shumëllojshmëria e ushqimit, shërbimi profesional dhe organizimi i detajuar s’lënë asgjë për të dëshiruar. Ne shërbejmë kuzhinë tradiconale e tipike shqiptare si dhe atë europiane.
Ju Mirëpresim!