Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkohor, komode dhe mikpritëse ato janë të pajsura me:

  • Aparate televizive satelitore
  • Garderobë
  • Ajër të kondicionuar
  • Tavolinë shkrimi
  • Free internet
  • Ballkon me pamje nga Deti.

Përmasat e dhomës


26 m²

Krevat


1 krevat tek

Mëngjesi


i përfshirë